Google Stunning New Headquarters Design

Google New Campus

Google submitted a proposal to redevelop part of their Mountain View, California campus. The company worked with Danish architect Bjarke Ingels at BIG and Thomas Heatherwick of Heatherwick Studio to build a series of city block-sized “canopies” — glass greenhouse-style buildings.

Design Google New Campus Building Design Google New Campus Building 2 Charleston South Interior Cycle Track Google New Campus Design Google New Campus

Google owns or leases about 7.3 million square feet of office space in Mountain View, the company’s proposal would add bike trails, bridges and retail space to the current campus. The idea to create a lightweight block-like structures housed under massive and airy canopies. The blocks will be moveable to accommodate the changing needs of Google’s various teams. The translucent canopies will protect the structures while admitting natural light and outside air. Watch the video below.

via: Google Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*